Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » – Το Γυμνάσιο Μυγδονίας στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λητής

Εθνικός χρόνος

Ιστορικό

– Το Γυμνάσιο Μυγδονίας στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λητής

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Λητής

Πόσες ευλογίες είχε η σημερινή σχολική μέρα! Πόση χαρά γέμισε η ψυχή των καθηγητών και των μαθητών μας!

Σύσσωμο το σχολείο, σύσσωμος ο Σύλλογος διδασκόντων παρακολουθήσαμε την πανηγυρική θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λητής, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ.Πλάτωνα. 250 παιδιά στην εκκλησία, στάθηκαν σχεδόν για ένα δίωρο με υποδειγματική ευλάβεια κι απόλυτη ησυχία.

Η αίθουσα δεξιώσεων του Ναού υποδέχθηκε, φιλοξένησε, κέρασε όλο το εκκλησίασμα, τον Σύλλογο καθηγητών και όλους τους μαθητές. Ο Σεβασμιότατος βράβευσε μαθητές του σχολείου μας που έπιασαν τον Σταυρό την ημέρα των Φώτων, χαρίζοντας στον καθένα τους από έναν Σταυρό. Ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας και βασιλοπιτάκια μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά. Συνδυάστηκε ο εκκλησιασμός με περίπατο και παιχνίδι στα γήπεδα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ναού.

Πολλά ευχαριστώ στον πατέρα Νικόλαο Βασιλείου, εφημέριο του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου Λητής, θεολόγο καθηγητή του Γυμνασίου Μυγδονίας, που άοκνα κι αθόρυβα ετοίμασε τα πάντα και μοίρασε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου εικόνες του εορτάζοντος Αγίου. Πολλές ευχές στον εορτάζοντα διευθυντή μας κ. Αθανάσιο Μπράβο, που ολοπρόθυμα δέχθηκε να οργανωθεί όλη αυτή η φωτεινή σχολική μέρα. Θερμές ευχαριστίες στις κυρίες που διακονούν στο ναό του Αγίου Αθανασίου.

.

.

Ημερολόγιο

Μάι 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ο καιρός

Μετάφραση – Translation

Google Maps