Μήνυμα του Διευθυντή κ.Κανδηλάπτη Αθανασίου

«Αγαπητοί μαθητές, γονείς και φίλοι του σχολείου μας. Οι καθηγητές του Γυμνασίου Μυγδονίας και εγώ, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και ενημέρωση, ανοίγουν μια νέα πύλη στην καθημερινή μας επικοινωνία….

Read More…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Καλούνται οι μη προαχθέντες μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου να παρακολουθήσουν μαθήματα υποστηρικτικής διδασκαλίας την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουνίου από τις 9:00π.μ. έως 11:00 π.μ. Επίσης οι επαναληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 9:00π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Πρόγραμμα Εξετάσεων Ιουνίου 2018 Α’ Κύκλος – 8:15 π.μ. Β’ Κύκλος – 10:15 π.μ. Α’ Τάξη Β’ Τάξη Γ’ Τάξη Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 Ιστορία Φυσική Μαθηματικά Δαγγλή – Πούρικα Παναγιώτου Κανδηλάπτης – Παρχαρίδου Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 Μαθηματικά Μαθηματικά…

Read More…


Ενημέρωση από την Τροχαία στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας

Τμήματα του σχολείου παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή και συμμετοχή την ημερίδα ενημέρωσης από κλιμάκιο της Τροχαίας για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων στους δρόμους.


Τριήμερη εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου στην Κέρκυρα

Από την Πέμπτη 10 έως και το Σάββατο 12 Μαϊου 2018, η Γ’ Γυμνασίου πραγματοποίησε την τριήμερη εκδρομή της στην Κέρκυρα. Περάσαμε καταπληκτικά χάρη στη συνέπεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών που συνόδευσαν.    


Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019.

Τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα Λύκεια μπορείτε να δείτε εδώ. Ενώ κάνοντας click ΕΔΩ μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα και να κάνετε τη  ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία,  από τη…

Read More…
Σχολικοί αγώνες μπάσκετ

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, το σχολείο μας με την ομάδα μπάσκετ συμμετείχε στους σχολικούς αγώνες της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του γυμνασίου μας κατέκτησε την πρώτη θέση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και τους καθηγητές φυσικής αγωγής.